Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výstava v SPOKE SF

and-then-she-was-gone.jpg
Galerie Spoke Art připravila pro svůj ateliér v San Francisku výstavu Brides of Summer - bude samostatnou prezentací prací Kelsey Beckett. V současné době Kelsey pracuje na rozšíření svých prací a staví na působivém portfoliu. Její nejnovější obrazy a kresby, z nichž mnohé budou na této výstavě, zkoumají zelenající svěží léto.

Brides of Summer 
Připravovaná výstava, která se bude konat v galerii Spoke Art Gallery v San Franciscu, představí řadu olejomaleb a grafitových kreseb, které ukážou, co v současné době zaujímá tvůrčí mysl Kelsey Beckett.
Brides of Summer bude považovat doplňkový a dynamický vztah mezi přírodou a ženskostí za svůj ústřední motiv. Bude se zabývat tímto širokým a náročným tématem představováním Beckettových odlišných postav, ozdobených a obklopených nádhernou flórou.
  kelsey-beckett---drawing11_23967681848_o_944x.jpgkelsey-beckett---drawing2_37562284380_o_787x.jpg
Imaginární svět Kelsey Beckett mistrovsky převedený do vizuálního umění, je zde opravdu magický a připomínající prostředí pohádky.

Kromě vzájemných pozitiv však sdílí také temné podtóny pohádek, které jsou často považovány za klíčový prvek tohoto druhu příběhu. Beckettova obrazová říše je plná zářivě zbarvených květin a zralého ovoce, vše protkané temnými náznaky, které odrážejí romantické a tajemné vnitřní příběhy vyobrazených postav.

Brides of Summer, samostatná výstava umělkyně a ilustrátora založené na Detroitu Kelsey Beckett, je naplánována na transplantaci mezi 4. a 18. listopadem 2017, v Spoke Art Gallery, San Francisco, Spojené státy americké.